Mètode englishkids

OBJECTIUS GENERALS

Crear un espai...

…on l’anglès es visqui com una experiència agradable i lúdica.

Promoure la comprensió...

…d’estructures recurrents i vocabulari. Familiaritzar els infants amb la sonoritat de l’anglès.

Incentivar la producció oral...

…d’estructures i paraules angleses per part dels infants en funció de l’edat.

Donar eines...

…a les famílies per a ajudar els seus infants amb l’aprenentatge de la llengua anglesa.

Oferim una sèrie d’activitats lúdiques especialment dissenyades per a motivar els infants a fer servir l’idioma al mateix temps que els acompanyem en el seu desenvolupament individual i a nivell de grup:

Contes tradicionals de la cultura anglesa.

Jocs i dinàmiques grupals.

Programació i robòtica infantil.

Expressió corporal, cançons i ball.

Manualitats i experimentació.

Activitats culinàries.

Abans, però, cal enderrocar certs temors i prejudicis a l’hora d’apropar-nos a aquest idioma. Per fortuna, l’anglès és avui dia una llengua franca que fem servir més no nadius que nadius, fet que dona validesa a molts tipus d’anglès. A englishpitinglis volem aprofitar aquest fet per conscienciar les famílies que podem jugar un paper decisiu a l’hora de marcar el ritme dels nens i nenes quan van adquirint aquesta competència.

Per aquest motiu, i de forma complementària al temps dedicat als nens i nenes, es proposa un espai per a tots aquells que vulguin participar d’aquest procés.

PROCEDIMENTS GENERALS

Es treballarà sobretot a través d’activitats rutinàries i sempre en anglès. Això facilitarà:

Anticipació de l’ordre i el funcionament de les activitats perquè se senti més segur i còmode.

Que les estructures i el vocabulari que ens fixem com a objectiu s’asseguri el major nombre de repeticions possible en context.

Que l’infant tingui més i millors oportunitats de practicar el seu anglès, anticipant i repetint el vocabulari usat en cada activitat.

A englishpitinglis seguim una planificació mensual on cada mes treballem un tema diferent per assegurar-nos un vocabulari divers.Treballar amb infants implica una part molt important de planificació i d’estructura del temps. Saber què s’espera d’ells en cada moment els ajuda a aprendre rutines i anticipar activitats.

Una de les nostres característiques diferenciadores és la varietat d’activitats que proposem. Creiem en l’aprenentatge by doing, és a dir, en el fet que els/les nens/es aprenen utilitzant l’idioma mentre juguen o creen. Al mateix temps, és important adaptar les activitats a la seva edat i tenir en compte les seves preferències.

ESPAI PER

ACOMPANYAR

En el marc d’una proposta inclusiva de la qual tots en puguem formar part, creiem en la proximitat amb les famílies com a element fonamental del nostre projecte. A englishpitinglis us oferim un espai proper on sempre hi som per resoldre els vostres dubtes.

Concretament, duem a terme les següents accions per tal d’assolir aquest objectiu:

Us informem mensualment de les sessions i us oferim propostes complementàries perquè pugueu reforçar a casa els continguts proposats i ampliar les hores d’exposició a l’idioma.

Us donem consells i pautes mitjançant les quals ajudem a naturalitzar l’anglès com a una opció complementària a la/les nostra/es llengua/es materna/es.

Facilitem la consulta directa i en qualsevol moment amb els nostres experts.

CONTACTA AMB

NOSALTRES

Estic interessat/da en:

14 + 3 =