Mètode englishlearners

OBJECTIUS GENERALS

Crear un espai...

…on l’anglès es visqui com una experiència agradable i lúdica.

Promoure la comprensió...

…d’estructures recurrents i vocabulari. Familiaritzar els infants amb la sonoritat de l’anglès.

Incentivar la producció oral...

…d’estructures i paraules angleses per part dels infants en funció de l’edat.

Donar eines...

…a les famílies per a ajudar els seus infants amb l’aprenentatge de la llengua anglesa.

PROCEDIMENTS GENERALS

Es treballen de manera global tots els aspectes de la llengua anglesa a través de la proposta de projectes alhora que treballen la gramàtica relacionada amb un llibre seleccionat especialment per nosaltres. Les classes amb els adolescents combinen l’ensenyament formal i informal perquè vinguin amb un somriure. Això facilita:

Que facin un ús natural de la llengua anglesa amb els projectes, els quals són especialment dissenyats per englishpitinglis per ser engrescadors i motivadors per als adolescents.

Que tinguin un entorn proper on sentir-se còmodes per expressar-se en l’idioma i crear relacions properes amb els membres del seu grup.

Que facin un reforç de la gramàtica formal per preparar-se per les certificacions oficials.

Una de les nostres característiques diferenciadores en aquesta etapa és la creació del nostre propi material lectiu. Tots els projectes són originals i creats pensant en les necessitats lingüístiques dels nostres alumnes i tenim un mètode de millora continua gràcies al feedback directe dels nostres professors. La combinació dels projectes amb un llibre de gramàtica els orienta a l’obtenció de títols oficials.

Treballar amb adolescents implica aprofitar el  coneixement d’aquest període i adaptar-nos a les seves preferències per ensenyar-los la llengua anglesa.

ESPAI PER

ACOMPANYAR

En el marc d’una proposta inclusiva de la qual tots en puguem formar part, creiem en la proximitat amb les famílies com a element fonamental del nostre projecte. A englishpitinglis us oferim un espai proper on sempre ens teniu per resoldre els vostres dubtes.

Concretament, duem a terme les següents accions per tal d’assolir aquest objectiu:

Informem les famílies quan qualsevol cosa fora de l’ordinari sorgeix a l’aula. Creiem que és imprescindible treballar en equip amb vosaltres per obtenir el millor resultat.

Facilitem la consulta directa i en qualsevol moment amb nosaltres per obtenir assessorament o resoldre els vostres dubtes.

CONTACTA AMB

NOSALTRES

Estic interessat/da en:

2 + 12 =