Nosaltres

PRODUCTE DE PROXIMITAT

englishpitinglis creix amb força i il·lusió any rere any gràcies a la confiança d’escoles, entitats i famílies que creuen en una manera diferent d’aprendre i de familiaritzar-se amb la llengua anglesa. És per això que ens agrada dir que es tracta d’un producte de proximitat.

Ens trobem a diferents punts del Maresme (Premià, Vilassar, Montgat…), al Barcelonès, al Vallès Occidental… Exemples de col·laboració es troben a l’Escola Bressol Els Montgatets, al Programa Kindergarden; a l’Escola Marina, on portem la gestió de les extraescolars durant el curs lectiu i dels Holiday Camps (casals); a diferents Espais Joves, on presentem una sèrie de programes extraescolars basats en projectes on la tecnologia juga un paper rellevant. També col·laborem de manera regular oferint tota mena d’activitats a biblioteques i espais culturals, com ara l’Associació Aspamoti. No podem deixar de mencionar les famílies que ens obren les portes de casa seva per dur a terme el programa més íntim, proper i diferencial que tenim: el Home English, on treballem amb infants dels 2 als 16 anys.

També ens podeu trobar al nostre centre englishpitinglis, on treballem amb infants, joves i adults fent servir la nostra metodologia pròpia.

Tot plegat, són aproximadament 200 els estudiants amb els qui treballem de forma habitual, sense tenir en compte tots/es els que participen puntualment en les diferents activitats que oferim.

Visió

Esdevenir una institució educativa centrada en l’acompanyament de les persones, amb valors fonamentats en el respecte envers l’individu per contribuir a la millora de la realitat social.

Missió

Acompanyar els alumnes en el seu procés de desenvolupament posant la nostra experiència i coneixements pedagògics al servei dels diferents agents educatius per tal d’ajudar a formar persones íntegres, responsables, solidàries i felices.

ELS PROFESSIONALS

D’ENGLISH PITINGLIS

“La gent produeix el millor quan fa allò que estima, quan es troba al seu element.”
– SIR KEN ROBINSON –

Els membres de l’Equip englishpitinglis són part fonamental i element clau de la nostra proposta.

Entre els nostres professionals es troben Experts, Mestres i Llicenciats en Psicologia, Psicopedagogia, Educació infantil, Filologia Anglesa… Però no només donem rellevància a l’educació formal, sinó que també considerem que han de compartir una sèrie de virtuts i interessos per tal d’aconseguir amb èxit la nostra missió.  Així doncs, els educadors i educadores que han escollit desenvolupar la seva carrera professional amb nosaltres tenen en comú les següents qualitats:

Amor i "màgia"

Considerem que només la persona que gaudeix i fa gaudir els alumnes, i es preocupa pel seu benestar pot formar part del nostre projecte. És aquest tipus de persona la que fa que els alumnes es motivin a l’hora d’aprendre la llengua anglesa.

Professionalitat

Compromís, responsabilitat i honestedat professional han d’acompanyar necessàriament els atributs anteriors per tal que podem dur a terme la nostra feina al mateix temps que generem un clima de confiança amb els qui confien en nosaltres.

Coneixement

El nostre equip és expert en la implementació de les activitats de les quals és responsable, amb experiència en l’ensenyament de la llengua anglesa.

RESPONSABILITAT

SOCIAL CORPORATIVA

Una de les característiques comunes de l’Equip englishpitinglis és la consciència i el compromís social, tret que marca clarament l’estil dels nostres projectes.

Som de l’opinió que les empreses formem part de l’ecosistema social i perseguim l’èxit de la nostra empresa contribuint a la millora del conjunt de la societat. No entenem l’una sense l’altra; és per això que la nostra proposta inclou una sèrie d’accions i mesures en aquesta línia:

El nostre equip

Prioritzem les motivacions, interessos i necessitats de cadascú dels nostres col·laboradors. Oferim unes condicions laborals que s’ajusten de la millor manera a cada situació particular i tenim sempre en compte aspectes bàsics com la conciliació familiar, igualtat d’oportunitats i la inversió en l’equip amb la finalitat d’afectar directament en la seva satisfacció personal.

Els nostres clients

Sabem que cada client és diferent i construïm conjuntament el millor itinerari adaptat a cada necessitat tenint en compte que la qualitat del nostre servei és clau i responsable directe del nostre creixement.

El nostre entorn

Entenem el medi ambient com el conjunt de valors naturals, socials i culturals del nostre entorn proper del qual hem de tenir cura i considerem que és fonamental impactar positivament en el nostre àmbit local. Concretament, hem escollit ajudar els estudiants de Montgat amb carències i necessitats específiques amb formació gratuïta.

Marina

La part més enriquidora de donar classe és tot el que aprens dels teus alumnes

Esbrina més

La Marina és Filòloga i Traductora intèrpret. Màster en Formació del professorat i membre de l’APAC (Associació de Professors d’Anglès de Catalunya). La seva experiència com a formadora en entorns multinacionals i la curiositat per l’adquisició de llengües estrangeres la van conduir de forma natural a la docència d’adults, àmbit que gaudeix enormement.

Marta

“Dedicar-me a la docència m’ha ensenyat a conèixer-me com a persona”

Esbrina més

La Marta és psicòloga i professora d’educació infantil. Després d’anys dedicats als recursos humans com a consultora va decidir fer un replantejament de vida per viure a l’estranger, on va treballar com a professora, i dedicar la seva vida a ensenyar anglès. Fa uns anys va tornar a Catalunya on va començar a col·laborar amb la Marina i no ha tornat a mirar enrere.

CONTACTA AMB

NOSALTRES

Estic interessat/da en:

15 + 9 =